M.S. Seeadler H

Tysk Coaster bygget på Stader Schiffwerft i 1956, under navnet Helga Dehder og var da på 249 brt. I 1972 blev skibet solgt og bygget om, herefter var tonnagen 350 brt. og navnet ændredes til Seeadler H

Seeadler H. kolliderede den 12. januar 1996, med det i Limassol (Cypern) registrerede M.S. Scotfield, hvorefter den tyske Coaster krængede rundt og sank på 42 meter vand.

Ikke mange måneder efter forliset, var vi på de kanter og selvom det var lykkedes myndighederne at oplyse positionen nogle hundrede meter forkert, fandt vi dog til sidst vraget. Glæde blev hurtigt til skuffelse, det første jeg fik øje på var nemlig propellen. Så kunne jeg hurtigt konstatere, at vraget lå med bunden i vejret og det viste sig også, at det allerede var sunket noget ned i havbunden. Efter en grundig undersøgelse hele vejen rundt, opdagede jeg at stævnen lå noget højere over bunden, det var nok muligt at komme ind ved lastrummet og herfra ind under bakken, men sigten på bunden var meget ringe, så det blev et kort dyk.